Мед Атлант

Тих, котрі кричать, що патрульні погані, ласкаво просимо до наших лав, – Олег Сердюк

Сьогодні, 14 листопада, в залі засідань міського виконавчого комітету відбулася чергова щотижнева оперативна нарада у міського голови.

Олег Сердюк, т. в. о. начальника Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську, зазначив, що зараз не вистачає у Франківську екіпажів патрульної поліції. МІСТО писало, чому екіпажів на вулицях поменшало і чому звільняються поліцейські.

Інформуємо громадськість, що набір проводиться до 4 грудня, – зауважив Сердюк.

Результат пошуку зображень за запитом "олег сердюк"

Але т. в. о. начальника Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську обурений, адже більшість молодих та амбітних кандидатів не захочуть йти в лави патрульної поліції через складну ситуацію в судах. А все тому, пояснює Олег Сердюк, що водіїв все частіше визнають невинними, коли поліцейські бачили, що ті кермували у стані сп`яніння і підтвердження цьому є також. Патрульний додав:

Це серйозна небезпечна робота. Робота, яку починаєш, а потім не можеш з неї вийти. Залишились тільки професіонали. Але тих, котрі кричать, що патрульні погані, ласкаво просимо до наших лав.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків погодився з патрульним. Та зауважив, що всі роботи важкі, але: “Треба до 10 рахувати, щоб триматись на будь-якій роботі”.

До теми: Більше тисячі викликів і майже сорок п`яних водіїв: франківські патрульні розповіли про службу за тиждень

Читайте також: Франківські патрульні зупинили водія “під кайфом”, якого раніше виправдав суд

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...