Мед Атлант

У поліції оприлюднили фото зі смертельної ДТП у Бурштині

МІСТО писало, що за минулу добу в Бурштині сталася ДТП, у якій зіткнулися легковик та автобус. Один з водіїв загинув на місці аварії.

Подія трапилася вчора, 13 листопада, в обідню пору, на автомобільній трасі сполученням Мукачево-Львів. Працівники поліції, прибувши на місце події, з’ясували, що 52-річний мешканець Львова, керуючи автомобілем марки «Рено Лагуна», рухався ним у напрямку м. Галича. Біля автозаправної станції в Бурштині він не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон», яким керував 46-річний львів’янин. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Рено Лагуна» помер в кареті швидкої допомоги дорогою в лікарню.
За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться слідство.

Читайте також: П`яний водій утікав від поліції у сторону Франківська, вчинив злісну непокору і розбив вікно в автомобілі правоохоронців

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...