Мед Атлант

До голови Держпраці Романа Чернеги, який з Прикарпаття, завітав “Ісус Христос”. ВІДЕО

До кабінету голови Державної служби з питань праці Романа Чернеги, який родом з Прикарпаття, увірвалися активісти, які виражалися нецензурно та влаштовували провокації.

Про це написав Роман Чернега у фейсбук. Голова Державної служби з питань праці каже, що до нього на прийом “завітали” активісти ГО “Стоп корупції”. Серед них був агресивний чоловік, який представлятися не захотів і вигукував, що він “Ісус Христос”. Чоловік всівся у крісло Чернеги, висловлювався нецензурно і бив кулаком по столі.

Знімок екрана із відео

До Держпраці завітав «Ісус Христос»!
(Прости Господи).
Відбулося «друге пришестя»! До Держпраці “явився” “Ісус Христос”.
По крайній мірі так представилася людина, яка сьогодні разом з активістами ГО «Стоп корупції» (так було написано на їх накидках) була на «прийомі» в голови Держпраці.
… Коли нарешті перші емоції відвідувачів притихли, на запитання , що привело їх до держустанови, отримали безапеляційне твердження-відповідь – Держпраці видало неправомірний документ дозвільного характеру. І вони вирішили, підміняючи собою правоохоронні органи і суди, попираючи презумпцію невинуватості, звинуватити Держпраці і мене у незаконних діях. У спосіб , який не прикрашає ні громадського активіста , ані журналіста.
Цей пост я написав, не тому що мене зачепили образливі слова (зокрема щодо релігій, віросповідання) крики, матюки цього “Ісуса” (прости Господи). Мене вразило інше.
Я дивився на молодих хлопців і дівчат, очевидно студентів, які не розуміли куди прийшли і що тут роблять, які на прохання представитися, мовчали і слухали тільки команди “молчи!!!” «Ісуса», і думав, ким вони виростуть , якщо вже зараз не мають своєї власної думки. І водночас згадував студентів на Євромайдані, з якими разом творили новітню Історію України, чия звитяга започаткувала незворотні зміни в державі і суспільстві. Згадував, як будучи комендантом консерваторії , таких студентів виводили з будівлі, бо були загрози побиття і ув’язнення їх “беркутом”. Як з друзями видирали і відбивали у прямому розумінні таких студентів з автозаків тодішньої міліції…Ще багато чого згадував…
Та переконаний, що громадськість має конролювати роботу держорганів. Але я також
упевнений, що ми всі, чиновники, громадські активісти, працівники на підприємствах, підприємці, журналісти, – всі хочемо збудувати правову державу з міцним громадянським суспільством …
Але чи такий фундамент громадянського суспільства і демократії закладаємо ? Що пожинатимемо в майбутньому?
Як думаєте, Роман Бочкала ?
Вангувати не буду, але відчуваю, що #зрада буде багато.
P.S. До речі, як потім з’ясувалось, «Ісуса» звати Серьожа…
P.P.S. Дякую своїм колегам #Держпраці і #Національнаполіція за професійне реагування на ситуацію, — йдеться у повідомленні чиновника.

Також Чернега додав відео, яке підтверджує вище написане.




Нагадаємо, розпорядженням прем’єр-міністра України від 21 січня 2015 року Романа Чернегу призначено головою Державної служби України з питань праці. Роман Чернега був народним депутатом Верховної Ради України 7-го скликання від політичної партії “УДАР Віталія Кличка”. До листопада 2014 року очолював Івано-Франківську обласну організацію “УДАРу”. Додамо, що влітку, цього ж року, у Чернеги провели обшуки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...