Мед Атлант

Відома рестораторка приїжджає в Івано-Франківськ поділитися секретами успішного бізнесу

Як встигнути в житті все і бути щасливим, 30 листопада о 18.00 у ресторані «Надія» іванофранківцям розповість відома ресторатор і бізнес-тренер Маргарита Січкар.

На зустрічі відома українка поділиться секретами  успішної жінки. Зокрема, розповість про основні моменти мотивації в роботі та про еволюцію трудової діяльності; порекомендує, як визначити свою улюблену справу; як, чому і у кого варто вчитися та як зберігати внутрішню гармонію. Частину майстер-класу Маргарита Січкар приділить секретам особистого щастя і розповість про свою формулу любові.

Опісля майстер-класу о 20.00 в ресторації «Profiterole» відбудеться бізнес-вечеря з Маргаритою Січкар. Беручи до уваги те, що рестораторка вже відкрила 6 закладів, в яких побували понад 100 відомих особистостей світового рівня, гостям вечора буде цікаво послухати відому українку.  Також під час бізнес-вечері шеф-кухар ресторації Анатолій Ларчев презентуватиме гостям чотири різних страви з чотирма різними винами. Отож, бізнес-вечеря буде смачною та неймовірно цікавою!

Зазначимо, що кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися!

Реєстрація на участь та більше інформації можна дізнатися в організаторів заходу за контактними номерами: 099-94-93-823 та 066-38-99-319.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...