Мед Атлант

Прокуратура закрила справу проти Дмитра Міхальця

Щоправда мова йде про перешкоджання Дмитром Міхальцем законній професійній діяльності журналіста телеканалу «2+2».

Як повідомили кореспонденту Бліц-Інфо у обласній прокуратурі, за результатами досудового розслідування, 4 вересня кримінальне провадження закрили на підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України (Встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення).

Нагадаємо,  у травні журналіст телеканалу «2+2» Володимир Тимофійчук заявив, що Міхалець застосував до нього фізичну силу.

Цей 27-річний посадовець має не лише довгий зріст, а й довгі руки! І його поведінка вже тривалий час збурює громадськість Франківщини.  Цього разу Дмитро Міхалець, керівник патрульної поліції Івано-Франківська, “приклався” і до журналістів. Мої відверті запитання, щодо дій підлеглих на посадовця подіяли дуже дивно. Втікаючи від камери “Люстратора” головний коп дозволяв собі притискати мене дверима та штовхати– написав тоді Тимофійчук.

Нагадаємо, начальник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Дмитро Міхалець повернувся на рідну Хмельниччину та став тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління превентивної діяльності. 15 листопада він офіційно приступив до виконання.

Нагадаємо, патрульну поліцію Івано-Франківська Міхалець  очолював від перших днів — від 31 січня 2016 року. За цей період часу відбулося чимало: провокації від активістів; суд з АТОвцем, який ще триває і Міхалець повинен буде приїжджати на засідання; ДТП з вини водія маршрутки; створення за ініціативи хмельничанина програми “Патруль”; відкриті кримінальні провадження проти патрульних, а нині інцидент з екс-міліціонером Ільницьким.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...