Мед Атлант

Затримання, самозахист і польові частування: прикарпатські поліцейські влаштували День відкритих дверей. ФОТО

Сьогодні,18 листопада, на Факультеті №3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів, гімназій тобто усіх бажаючих, хто мріє стати курсантом або студентом навчального закладу.

До відвідувачів довели багато корисної та цікавої інформації, продемонстрували виставки навчально-методичної літератури тощо.

Свято розпочалося із вітального слова декана факультету Юлії Терещенко, яка розповіла присутнім про особливості проходження служби у лавах Національної поліції, про особливості навчання професії юристів-правознавців. Юнаків та дівчат, які прийшли на День відкритих дверей, будуть раді бачити у новому навчальному році в якості їхніх курсантів чи студентів академії. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Для гостей прозвучали музичні композиції у виконанні духового оркестру з числа курсантів факультету, танцювального гуртка, учасниками яких є курсанти та студенти факультету.

Після святкового концерту майбутнім абітурієнтам була представлена спортивна композиція з елементами самозахисту, рукопашного бою, прийомів самбо та боксу, а також продемонстрували проведення спеціальної операції по затриманню озброєних злочинців, які пересувалися автомобілем. Гості заходу також мали змогу ознайомитись із виставкою сучасного озброєння.

Представники криміналістики, судової медицини та психіатрії ознайомили майбутніх абітурієнтів з наукою дактилоскопії, продемонстрували валізу криміналіста та процедуру зняття відбитків пальців, а також виявлення слідів рук за допомогою спеціальних порошків.

На завершення свята гостей частували кашею із польової кухні.

Таким чином, відчинивши в цей день двері Факультету №3 (м. Івано-Франківськ), старшокласники зазирнули у майбуття, побачили реальне курсантське та студентське життя і уявили себе частиною великої родини Національної академії внутрішніх справ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...