Мед Атлант

Минулої доби п`ятеро осіб потрапили до лікарні через ДТП на Прикарпатті

За минулу добу, 18 листопада, в Івано-Франківській області зареєстровано п`ять дорожньо-транспортних подій.

У ДТП постраждали велосипедист, пішохід, водії та пасажир. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У м. Івано-Франківськ, по вул. О. Довженка, водій 1982 року народження, керуючи автомобілем VOLKSWAGEN GOLF, не надала перевагу в русі автомобілю NISSAN QASHQAI. Останнім керував громадянин 1979 року народження. Водії – місцеві мешканці. В результаті ДТП водій автомобіля VOLKSWAGEN GOLF, отримала тілесні ушкодження.

На автодорозі сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига”, що проходить через с. Тулуків Снятинського району, громадянин Турції 1965 року народження, керуючи вантажівкою IVECO 440S допустив наїзд на велосипедиста, громадянина 1981 року народження, мешканця району. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження.

У с. Микуличин водій громадянин 1997 року народження, керуючи автомобілем “БМВ” (реєстрація Польщі) допустив зіткнення із автомобілем “Мерседес Бенс” (реєстрація Польщі), під керуванням громадянина 1984 року народження. В результаті зіткнення водій “БМВ” отримав тілесні ушкодження.

В с. Тязів, на автодорозі державного значення Н-09 сполученням “Мукачево-Львів” водій автомобіля “Пежо Партнер” (литовська реєстрація) громадянин 1997 року народження, допустив занос автомобіля. В результаті чого з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій та його пасажир громадянин 1999 року народження  доставлені в ОКЛ м. Івано-Франківська.

У с. Березівка, на автодорозі сполученням “Івано-Франківськ – Надвірна”, водій громадянин 1980 року народження, керуючи автомобілем “Опель Вектра” допустив наїзд на пішохода громадянина 1988 року народження. Внаслідок ДТП пішохід доставлений в МКЛ №1 м. Івано-Франківська.

Читайте також: На тілі 22-річного бурштинця, якого витягнули із затопленого підвалу, насильницьких слідів не знайшли

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...