Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”!

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №12 журналу “МІСТО” вже у продажу:

В Івано-Франківську є чимало АЗС до яких звикли франківці. Адже на більшості з них можна не лише заправитися , але й випити кави та перекусити. Однак, якщо такий об’єкт знаходиться в густонаселеному житловому районі – це незаконно. Більше того – сусідство з АЗС несе в собі небезпеку. Яку саме – читайте на сторінках міста

Фальсифіковані ліки, корупційні правопорушення, ДТП. На Прикарпатті резонансних справ вдосталь. Та чомусь більшість з них не мають логічного завершення. Добірку гучних судових скандалів читайте у матеріалі “Вина без покарання”.

Геноцид проти свого ж народу. Так оцінюють ситуацію в зоні АТО самі вояки. Іванофранківець, кіборг Ігор Склеповий із позивним«Квадрат» має багато запитань до державних керманичів і штабників-зрадників. Яка ж вона та війна зсередини? Ексклюзив із перших уст.

Стихійна торгівля – небезпека для здоров’я. Не втомлюються повторювати представники мерії. І вже котру каденцію активно борються із цим явищем. Щоправда, безрезультатно. Чи може таки будь-хто продавати будь-де ? Журналіст “МІСТА” заради екперименту вирішив поторгувати яблуками. Що з цього вийшло – читайте у свіжому номері.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...