Мед Атлант

Користувачі соцмереж діляться спогадами про відомого франківця, який передчасно пішов з життя

  20 листопада раптово помер відомий франківський викладач, депутат міської ради попереднього скликання. Володимиру Чорноусу було 50 років.  Він захоплювався спортом і вів активний спосіб життя.

Спогадами про Володимира Чорноуса франківці діляться у мережі.

Людяність. Енергія. Розум. Щирість. Правдивість. Так багато доброго і найкращого можна сказати про нього..!Сила слова і неймовірна воля до життя..! Це теж його. Франківськ без Чорноуса. Бракуватиме Вас, Володимире. Вже бракує. Вічна пам’ять!, – пише Надія Шегда.

Oleg Gatalo
Дуже шкода Володимир Чорноус. Він був чудовою людиною, і я щиро чекав що колись він таки стане нашим мером. Багато разів разом бігали баскетбол, багато разів балакали, він завжди був для мене прикладом того, що спортом можна займатися незважаючи на вік, статус, погоду, політику чи будь що інше. Ще кілька днів тому він махав мені рукою, коли проїжджав повз мене на ровері…. Дуже, дуже шкода…

Ну як так !Володя, я тебе запам’ятав таким, справжнім, позитивним і надійним товаришем! Як так, ну чого!?
Від нас пішла велика людина Володимир Чорноус!Для мене це велика втрата!Царство небесне Володі.
Щирі співчуття родині!, – написав Роман Реведжук.

Руслана Василюк:

“Старі фотографії на стіл розклади…” 7 років знайомства, море теплих і душевних вечорів в компанії друзів…А чого вартували сесійні засідання минулого скликання, коли до мікрофона підходив Володя)Не віриться…Від нас пішов завжди веселий, дотепний, мега цікавий, щирий Володимир Чорноус. Вічна пам’ять…

Володимир Чорноус був депутатом попередньої каденції міської ради у складі фракції “УДАР”, один з соратників нардепа Юрія Солов’я. Балотувався у народні депутати. Також Чорноус працював в Івано-Франківському юридичному інституті національного університету “Одеська юридична академія”, а перед тим – викладачем у Прикарпатському національному університеті.

Чоловік багато займався спортом, грав за команду ветеранів “Говерла” з баскетболу.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...