Мед Атлант

В Івано-Франківську розпочався кастинг акторів на ролі у нових українських фільмах. ФОТО

Відома кастинг-директорка Алла Самойленко приїхала в Івано-Франківськ, щоб знайти серед франківців нові таланти.

Разом із колегами Алла проведе один кастинг-прослуховування франківських акторів для кількох нових кінострічок та прочитає лекцію. Прослуховування стануть унікальною можливістю поспілкуватися з агенткою особисто, а також продемонструвати свої професійні навички.

Сьогодні з 12.00 до 18.00 в години в Обласному музичному драматичному театрі імені Івана Франка кожен може спробувати свої сили на загальному кастингу.

Я вже тут знайшла таланти і їх тут багато. Зараз ми шукаємо акторів для декількох фільмів, які вже в роботі. Ще є декілька в розробці, тому все одно шукаємо вже потенційних претендентів. В таких поїздках я дивлюся на всіх, і це стосується не тільки професійних акторів, а й акторів-студійців. Івано-Франківськ мені дуже цікавий. Я вже неодноразово казала, що мені подобаються франківські актори. Не знаю, що робить з акторами, їхній керівник, але мені дуже подобається результат. Вважаю, що це дуже потужний театр, — зауважила Алла Самойленко.

На кастингу в Івано-Франківську Алла Самойленко шукатиме акторів для ліричної комедії “Секс і нічого особистого”. Це адаптація канадського сценарію, зніматиме компанія Star Media за підтримки Держкіно.

Фільм апробований впродовж кількох років, пройшов експертну комісію. Це блискучий матеріал, з добре написаними діалогами. На мій погляд, це стовідсотково кіно-театральний хіт, який в потенціалі може зібрати дуже велику аудиторію.

Довідково:

Алла Самойленко – відома українська кастинг-директорка та акторська агентка. З 2003 року працює кастинг-директоркою Pronto Film. Працювала над кількома десятками повнометражних картин, серіалів і документальних фільмів та безліччю коротрометражних стрічок. Регулярно працює у міжнародних проектах у Польщі, Росії, Європі та США. Алла – одна з небагатьох професіоналів індустрії, яка з задоволенням та пристрастю ділиться власним досвідом, тому проводить тренінги для акторів, які допомагають їм підвищити професійний рівень. Фірмовою «родзинкою» Алли є вміння бачити акторський талант у пересічній людині, яка згодом з її допомогою виростає до затребуваного актора.

Її роботу можна оцінити в прем’єрному українському фільмі “Червоний” Зази Буадзе, “Сторожова застава” Юрія Ковальова, “Листопад” Марії Кондакової, «Брати. Остання сповідь» режисера Вікторії Трофименко, «Мелодія для шарманки» Кіри Муратової, «Поводир» Олеся Саніна, “Параджанов” Сержа Аведікяна, Олени Фетісової, “Зелена кофта” Володимира Тихого та ще кількох десятків інших.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...