Мед Атлант

Школу на Прикарпатті ремонтуватиме фірма скандального екс-чиновника

Тендер на капітальний ремонт ЗОШ I—II ступенів в селі Ясеновець виграло ТзОВ “Кіо Трансбуд”, засновником та керівником якого є Іван Кочержат. Підприємець є колишнім заступником голови Долинської ОДА за часів президентсва Віктора Януковича.

За результатами торгів на сайті електронних закупівель Prozorro ТзОВ “Кіо Трансбуд” стало переможцем тендеру із пропозицією на суму 683 900 гривень. Точна така ж сума зазначена в оголошенні про проведення торгів, як очікувана вартість, пише Побудовано.

“Кіо Трансбуд” далеко не вперше стає переможцем тендерів, які проводить Департамент будівництва житлово-комунального господарства містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації. Раніше підприємство неодноразово ремонтувало за гроші із бюджету школи, дитячі садки, дороги та водопостачальні системи.

Керівником та засновником ТзОВ “Кіо Трансбуд” є мешканець Долини Іван Кочержат. За часів президентства Віктора Януковича він працював заступником голови Долинської районної державної адміністрації. Також з ім’ям Івана Кочержата пов’язаний скандал із розкраданням державних коштів, виділених на будівництво фортифікаційних споруд в зоні АТО.

Читайте також: Журналіст з Прикарпаття оговтується після серйозної ДТП та вже повернувся до роботи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...