Мед Атлант

Розшукуються свідки ДТП на Шпитальній, де постраждала пенсіонерка

Вчора, 22 листопада, на вулиці Шпитальній жінка-водій збила 76-річну бабусю. Донька пенсіонерки розшукує свідків автопригоди, адже вважає, що винуватиця ДТП хоче уникнути відповідальності.

Автопригода трапилася в 9:40. Автомобіль “KIA SOUL” збив жінку, яка йшла обабіч проїжджої частини дороги. Автомобіль зачепив бабусю, жінка травмувалася.

Як розповідає пані Леся – донька потерпілої, мати йшла по вулиці Шпитальній з сусідкою. Оскільки на тротуарі були припарковані автомобілі, жінки вирішили обійти їх проїжджою частиною. В цей момент на зустріч рухався автомобіль “КІА”. Він зачепив бабусю. Літня жінка пригадує, що колесо автівки було в якихось кілька сантиметрах від її голови. При падінні вона травмувала ногу й отримала перелом зі зміщенням. Завтра на жінку чекає операція.

Донька постраждалої розповідає, що винуватиця ДТП змінює свідчення. В день аварії пояснювала, що мала на авто відеореєстратор, сьогодні ж каже, що він не працював.

Вона описує ситуацію, що мати з сусідкою йшли по проїжджій частині попід руки й не звертали уваги на авто, матір ж каже, що просто обходила автівки поруч тротуару, – пояснює донька пенсіонерки.

Жінка каже, з’ясувала, що в водійки є впливові родичі. Її рідний брат був членом кількох політичних партій і є бізнесменом. Побоюється, що справу захочуть сфальсифікувати, тому просить свідків автопригоди відгукнутися.

Всім, кому відомі будь-які деталі автопригоди жінка просить звертатися по телефону: 067 344 53 61 (Леся Ярославівна).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...