Мед Атлант

Це просто чудо, що нас там не було, — мешканець будинку, де сьогодні трапився обвал балкону

 Як вже писало МІСТО, сьогодні, 23 листопада в Івано-Франківську в одному з житлових будинків на вулиці Гаркуші, 3 обвалився балкон.

Виконавчий директор фірми-балансоутримувача ТОВ “Балтія-Сервіс” припускає, що ймовірна причина обвалу балкону в центрі Івано-Франківська — самовільні роботи. ФОТО/ВІДЕО. 

Хоча з цією версією не погоджуються самі мешканці, адже квартира на четвертому поверсі, звідки і впав балкон,  зараз опечатана. Кажуть, що її власник помер. На думку людей, обвал стався через те, що конструкції балконів уже старі і перебували у поганому стані.

Журналісту МІСТА вдалося поспілкуватися з власником квартири на другому поверсі – паном Семеном. Чоловік розповів, що сьогодні до нього прийшла жінка, щоб помити вікна. Вона відчинила вікно, що виходить на балкон, та висунула руку, щоб протерти скло. І відчула, що на неї почало сипатися сміття зверху. Жінка встигла відстрибнути в квартиру і в цей момент з сильним гуркотом на балкон щось обвалилося.

Ми з дружиною любимо посидіти на балконі, кави попити. Це просто чудо, що сьогодні нас там не було, – каже чоловік. – Міській владі байдуже до старих будинків, бо вони для неї – невигідні. А фірма-балансоутримувач лише надсилає платіжки, але навіть не підмітає у дворі.

ФОТО: АвтоЛайф Телеграм

Читайте також: Обвал на Шевченка. Четверо травмованих, один загиблий. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...