Мед Атлант

Ревізор: в Івано-Франківську перевірили чистоту маршруток. ФОТО

Працівники управління транспорту та зв’язку спільно з представниками громадськості вчора провели чергову перевірку якості перевезень в громадському транспорті.

Зокрема, перевіряли санітарний стан маршрутки, видачу квитків, культуру спілкування водіїв та зовнішній стан транспортних засобів.

Здійснено перевірку автобусних маршрутів, які курсують через зупинки ЦУМ вул. Галицька та ЦУМ вул. Дністровська. Метою обстеження є дотримання водіями правил надання послуг у громадському транспорті. Зовнішній вигляд транспортних засобів, (по чистоті) в задовільному стані. Також перевізників зобов’язано оновити обшивку/чохли сидінь у транспортних засобах. Пільгові категорії населення, перевозяться згідно з вимогами чинного Законодавства України. Додаткових маршрутних вказівників та паперової реклами на вікнах транспортних засобів меншає, — йдеться в офіційній спільності управління.

Окрім цього, працівники УТіЗ проводили з  водіями проводили роз’яснювальну бесіду щодо вимог та Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту (в тому числі, щодо куріння в салонах транспортних засобах).

В управлінні обіцяють контролювати і надалі якість перевезення та при виникненні різних конфліктних ситуацій рекомендують франківцям звертатися в каб. 203 у приміщенні міської ради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...