Мед Атлант

У Франківську провели арт-терапевтичне заняття про сімейне щастя для дорослих та дітей

Сьогодні, 24 листопада, в Івано-Франківську для родин, що опинилися у складних життєвих обставинах провели арт-терапевтичне заняття “Сімейне щастя – виховання без насильства”.

Зустріч для батьків та дітей організували Служба у справах дітей виконавчого комітету міської ради та БФ “Карітас Івано-Франкіськ УГКЦ”.

Захід проводиться в рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”. Мета – попередити прояви насильства у сім’ях, навчити і дорослих, і дітей цінувати один одного, любити та поважати, а також привернути увагу громадськості до проблеми насильства у сім’ї.

Психолог Карітасу Любомир Андрусів провів для присутніх інтерактивне заняття “5 мов любові”.

Мова любові №1: Слова підтримки. Мова любові №2: Якісний час. Мова любові № 3: Отримування подарунків. Мова любові № 4: Вчинки служіння. Мова любові № 5: Фізичні доторки.

“П’ять мов любови у подружжі” – книга авторства Гері Чепмена.

Він говорить про п’ять особливих мов любови й про те, як важливо зрозуміти, якої саме з цих мов потребує партнер у шлюбі.

Дорослі та діти розповідали про те, як вони виявляють свою любов і за допомогою якої “мови”. З родинами також поспілкувався отець Мар’ян Атаман на тему гармонії у родинних стосунках.

На завершення – майстер-клас для дітей і дорослих – робитимуть новорічні іграшки.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...