Мед Атлант

“Міський голова-свободівець – як кістка в горлі для керманичів у столиці”, – Марцінків вдруге публічно прозвітувався перед виборцями

Сьогодні, 26 листопада, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків прозвітував перед виборцями про два роки діяльності його команди у міській раді.

Зустріч відбулася о 16:00 в філармонії. Зал був заповнений вщент.

Приймати звіт свого однопартійця до Івано-Франківська приїхав лідер політичної партії ВО “Свобода” Олег Тягнибок. Перед журналістами головний свободівець похвалив Марцінківа, оцінивши його роботу на посаді мера на тверду п’ятірку.

Перед виступом мера присутнім у залі показали комерційний сюжет телеканалу “5 канал”, в якому зафіксували здобутки міської влади у всіх напрямках.

Опісля до слова став сам мер, розпочавши виступ з критики центрального апарату і команди олігарха Коломойського. Як зауважив Марцінків, лише за останній рік на центральних каналах вийшло більше 46 негативних сюжетів про діяльність партії “Свобода”, що впливає на роботу і його команди. Серед того, що гальмує роботу команди, мер назвав велику кількість депутатів-забудівників у міській раді та малу активність виборців у обранні до ради депутатів від ВО “Свобода”. Також поскаржився на брак кадрів і тиск з боку центрального апарату.

Міський голова-свободівець – як кістка в горлі для керманичів у столиці, але не зважаючи на це, ми йдемо вперед. Лише за останній рік на наші підприємства було заслано 62 перевірки від різних правоохоронних структур. Уявіть собі, кожен керівник комунального підприємства отримав чи обшук, чи вилучку документів. Важко мотивувати людей, які працюють під таким тиском, – висловився Марцінків.

Згадав і про те, що місту ніяк не дадуть придбати локомотиворемонтний завод.

Ми купили локомотиворемонтний завод, завтра влада Одеси захоче викупити Одеський припортовий завод, а в Дніпрі кар’єр… Влада цього не хоче допустити, але в Європі так і є, – зауважив Марцінків.

Після того, що заважає досягати більшого перейшов до здобутків, згадавши про ремонти дворів, утеплення будинків, освітлення вулиць, відродження футболу, ремонт лікарень і поліклінік та успішні перемовини з власником палацу Потоцьких. Відрапортував про підтримку бізнесу та сприятливому бізнес-кліматі для молодих бізнесменів.

Виборцям пообіцяв на наступний рік повністю відмовитися від послуг приватної компанії СТЕК, яка наразі подає тепло в третину будинків міста, інтенсивно будувати міст на Пасічну та запустити ще кілька автономних котелень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...