Мед Атлант

Франківські комунальники готові до снігопадів

Сьогодні, 28 листопада, під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська директор КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» розповів про забезпечення в зимовий період безпеки руху пішоходів на прибудинкових територіях та тротуарах.

За словами Мирона Джуса, 644 будинки знаходяться в управлінні МІУК. Є 6 виконавців послуг з прибирання. Загалом в підрядних організаціях працюють 185 двірників. Заготовлено 67 піщано-соляної суміші для посипання доріжок, є 4 транспортні засоби для її перевезення та прибирання снігу.

Є необхідна кількість двірників. В минулому році було 188, цього року — 185. Але все необхідне для утримання прибудинкових територій є, — сказав Мирон Джус.

На що Руслан Марцінків відповів:

Щастить вам – нема снігу.

Опісля про готовність комунальників до зими доповів директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак:

Готовність є, тротуарів більше стало, але по дорогах, парках чи скверах в нас не повинно бути  з прибиранням. Є розпорядження міського голови, як діяти при сильних снігопадах. Лише можуть виникнути проблеми з прибиранням прибудинкових територій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...