Мед Атлант

Калушанин спільно з поліцією на гарячому затримав автомобільних злодіїв. Оновлено з фото

Вчора, 27 листопада, калушанин, автівку якого намагалися пограбувати, влаштував погоню за злодіями. Спільно з калуськими поліцейськими одного з грабіжників вдалося спіймати.

Фото: фейсбук Василь Маківничук

31-річний калушанин зателефонував до поліції і повідомив, що невідомі особи проникли в його автомобіль і здійснюють грабунок, коментує керівник Калуської поліції Василь Маківничук.

За допомогою скануючого пристрою двоє невідомих осіб відчинили замки у припаркованому поруч із автобусною зупинкою автомобілі, марки «Hundai Tucson», проникли у нього та викрали срібну ікону Божої Матері.

Не побоявшись грабіжників, чоловік почав бігти до своєї автівки, злодії налякалися й втекли. Сміливий калушанин на власному авто почав наздоганяти грабіжників, паралельно повідомивши про це в поліцію. За кілька хвилин за автомобілем зловмисників розпочалася погоня.

По гарячих слідах, патрульними Калуського відділу поліції, було зупинено автомобіль марки «Ауді А4», синього кольору з державною реєстрацією Республіки Польща. Автомобіль вдалося наздогнати в приватному секторі на виїзді з Калуша. Ймовірно зловмисники повернули не туди й самі загнали себе в тупик. Одному з грабіжників вдалося втекти, ще одного – затримали. Ним виявився 31-річний франківець. В автомобілі правоохоронці вилучили знаряддя для відкривання авто й інші речі, які свідчать про злочинну діяльність чоловіків.

Затриманому оголошена підозра за ст.186 ч.2 ККУ (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Наразі правоохоронці встановлюють причетність чоловіка і його поплічників до серії автомобільних крадіжок в області.

Читайте також: У Франківську викрали автомобіль Mazda 6. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...