Мед Атлант

На засіданні гуманітарної комісії обласної ради виникла суперечка через звіт Гончарука

Члени комісії обурилися, що об’ємний документ внесли до розгляду лише перед початком комісії.

Відповідно постійна комісія обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова ледь не зірвалася, адже з першого голосування не було кількості необхідних голосів за прийняття порядку денного в цілому.

Звіт голови Івано-Франківської обласної адміністрації Олега Гончарука запропонували заслухати на наступній сесії обласної ради. На це члени комісії з питань гуманітарної політики обурилися, адже з об’ємним документом не мали змоги ознайомитися до.

Якщо губернатори всіх областей будуть так звітуватися, то ваш Порошенко наступні вибори не виграє, – обурився депутат обласної ради і заступник голови комісії Сергій Адамович.

На що заступник голови обласної ради Сергій Басараб пояснив, що звіт був готовий ще тиждень тому, але з технічних причин його не могли завантажити на сайт обласної ради. Наразі він вже там розміщений.

Документ досить об’ємний — на 35 сторінок. На сесії Гончарук зможе виступити і дати відповідь на всі запитання по звіту, які цікавитимуть депутатів, — сказав Басараб.

З першого разу члени комісії не підтримали включення цього питання у порядок денний і загалом за нього не проголосували. Тоді голова комісії Юрій Черневий запропонував членам комісії розійтися. Після короткої дискусії питання звіту Гончарука все ж включили і перейшли до розгляду питань в цілому.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...