Мед Атлант

“Я категорично проти підняття підняття вартості проїзду в приватному транспорті”, — Руслан Марцінків

Сьогодні, 28 листопада, під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська висловив свою думку стосовно розробки Управлінням транспорту і зв’язку проекту рішення «Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування».

Нагадаємо, проект рішення передбачає погодження виконкомом граничного розміру тарифу на проїзд пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування у період доби з 06:00 год до 20:00 год. в розмірі 5 грн, а у період з 20:00 год. до 23:00 год. в розмірі 7 гривень.

Міський голова зазначив, що він категорично проти підняття тарифів у маршрутках.

Хіба щось змінилося після попереднього підняття тарифу? Де футболки? Де виконані умови?  Дістало. Тролейбуси більш-менш нормально їздять. Є і в них недоліки, але їздять таки краще, ніж приватні перевізники. я категорично проти підняття вартості проїзду саме в приватному транспорті. Підвищення до 3 гривень можливе лише в комунальних тролейбусах, лише після того, як ми закупимо 30 нових і побудуємо три нові лінії, — сказав Руслан Марцінків.

«Автобус №25 в народі реально називають скотовозки. Так, як відносять наші перевізники до людей, то треба знижувати тариф. Хочуть – нехай з’їжджають, оголосимо новий конкурс», — додав міський голова

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...