Мед Атлант

В обласній раді виник словесний конфлікт між підприємцями та членами постійної комісії. ВІДЕО

Сьогодні, 29 листопада, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунального власністю, розвитку малого і середнього бізнесу. Серед іншого, чиновники розглянули питання щодо оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

На засідання прийшли також підприємці з Надвірної, які  намагаються захистити себе від непомірної плати за орендовані приміщення.  Підприємці запевняють, що вклали у орендовані приміщення чималі кошти. За це тепер мають ще й платити потрійну оренду. В той же час, відносини з тими підприємцями, які мають заборгованість переходять в судову площину.  Зокрема, йдеться про колишні військові бокси, які перебувають у віданні Прикарпатського військово-спортивного ліцею.

Люди вклали душу і кошти, а Ви через суд виселяєте, — кажуть підприємці.

У свою чергу, члени комісії відповідають, що приміщення точно не підлягає приватизації, а в майбутньому можна лише обговорити питання вартості оренди.

Відтак, члени комісії вирішити створити робочу групу та доручити управлінню майна підготувати проект рішення спільно з підприємцями щодо використання підприємцями цього майна.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...