Мед Атлант

На ремонт одного з парків Івано-Франківська міська влада витратить майже 7 мільйонів гривень

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради визначив підрядника капітального ремонту парку Військових ветеранів у м. Івано-Франківську.

Згідно тендерної документації, підрядник зобов’язується виконати усі підготовчі роботи, покласти відповідне покриття — різних кольорів плитку та еко-бруківку, влаштувати штучне покриття, поставити декілька десятків лавок, урн та посіяти газони.

Як інформувало МІСТО, в оновленому парку Військових ветеранів також будуть встановлені два ігрових комплекси, бетонні столи для гри в шахи та десять питних фонтанчиків.

Підрядник, зобов’язується також встановлювити зовнішнє освітлення території, а згідно технічних вимог тендеру, в парку має бути 77 світильників з люмiнесцентними або ртутними лампами.

Усі роботи з капітального ремонту благоустрою мають повинні бути виконані до 31.12.2018 р. Однак, термін може бути продовжений, у випадку відсутності бюджетних призначень в повному обсязі.

Найнижчу ціну на торгах запропонувало ТОВ «Екоспецбуд» (м. Івано-Франківськ) – 6,799 млн. гривень. Однак, цю пропозицію тендерний комітет відхилив через помилки в оформленні документації, пише Галичина.

Переможцем тендеру визнали ФОП Апостол Наталію Орестівну з пропозицією 6,8 млн. гривень.

За даними ЄДРПОУ, основним видом діяльності ФОП Апостол Наталії Орестівни є «дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки». Серед інших КВЕДів у підприємця відсутні такі, які були б пов’язані з будівництвом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...