Мед Атлант

Поліцейські на гарячому спіймали в Коломиї юних грабіжників. ФОТО

Двоє невідомих чоловіків проникли до підвального приміщення житлової багатоповерхівки та намагалися викрасти майно мешканців будинку. Довести злочинний намір до кінця крадіям завадили сусіди, які викликали правоохоронців.

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів місцевої багатоповерхівки. Заявники повідомили, що стали свідками, як невідомі особи виломлюють двері підвалу вказаного будинку та намагаються вчинити крадіжку.

Отримавши повідомлення наряд групи реагування патрульної поліції Коломийського ВП негайно виїхали на місце події та почали перевіряти приміщення. У підвалі на « гарячому» вони виявили двох чоловіків, котрі намагалися викрасти дві євро-батареї, металевий візочок для перевезення сумок та металобрухт.

В ході проведення першочергових заходів поліцейські встановили осіб зловмисників. Ними виявились 20-ти та 23-х річні коломияни, які уже раніше потрапляли в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні даного злочину та на даний час судом вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, —повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Крім того, правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до ряду крадіжок з підвалів мешканців Коломиї.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 ( Замах на злочин) та за ч.3 ст.185 ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодекс України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Читайте також: На Прикарпатті затримали псевдоволонтера з Львова. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...