Мед Атлант

Як обирали нові зіркові обличчя”Star face of the season”. ВІДЕОСЮЖЕТ

10-те ювілейне свято моди і краси “Star face of the season F’W 2018” відбулося 24 листопада у франківському ресторані “Зосина воля”.

Переможниця 10 сезону “Star face of the season F’W 2018” Дзвенислава Токарєва

Участь у яскравому заході взяли 22 дівчат та 13 хлопців.

Зірковим обличчям серед дівчат стала Дзвенислава Токарева. Їй 30 років, вона одна з найстарших учасниць шоу. Каже, що прийшла на”Star face of the season F’W 2018″за новими емоціями, адже в юності брала участь у конкурсах краси. Тож вирішила знову пригадати емоції сцени.

Вперше за історію свята обирали “Зіркове обличчя” сезону серед чоловіків. Ним став хлопець з Конго Джонатан Бісумба. Він навчається в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Участь у такому конкурсі брав вперше.

Переможцям організатори приготували чимало подарунків, серед яких: грошові призи у розмірі кількох тисяч гривень і подорож до Європи.

Як обирали зіркові обличчя сезону – у відеосюжеті “МІСТА”.

“Star face of the season” – масштабний конкурс краси і світський захід, який заснував франківець Олександр Грабовський. Зіркова подія щосезону збирає сотні гостей і десятки місцевих красунь, які хочуть позмагатися за титул зіркового обличчя “Star face”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...