Мед Атлант

Через дірявий дах у спортивному залі під час футбольного турніру ледь не травмувалися діти. ФОТО

Під час четвертого ігрового дня шкільного турніру по мініфутболу на кубок НФК “Ураган” гравцям довелося ганяти м’яча на мокрій підлозі. Дах ФОК “Медуніверситету” не витримав першого снігу і почав протікати.

Просто посеред гри на підлозі ігрового спортивного залу утворилися незначні калюжі. Діти ковзали по воді, а дехто ледь не травмувався.

Думаю для організаторів це був сюрприз і під час перерви вони все ретельно витирали, але за якихось п’ять хвилин підлога знову була мокра, – розповідає один з глядачів турніру Володимир. – Дітей було шкода, адже грати на слизькому покритті важко і небезпечно.

Зал ФОК “Медуніверситету” розташований на вулиці Целевича, 34. Попередні три ігрові дні шкільного футбольного турніру також пройшли тут.

Футбольні команди франківських шкіл змагаються за вихід у “Золоту”, “Срібну” та“Бронзову” ліги та грошовий приз у розмірі 80 000, 25 000 і 15 000 гривень.

Переможці груп та чотири кращі команди за турнірними показниками із другого місця утворять “Золоту лігу” шкільного турніру. “Срібну лігу” формує пара шкіл-учасниць із другого місця, до них приєднаються навчальні заклади, які зайняли треті місця та дві кращі команди згідно рейтингу із четвертого місця.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...