Мед Атлант

Франківців запрошують взяти участь в “Аукціоні зустрічей та вмінь”

Івано-Франківськ — це місто, в якому навчається майже 40 тисяч студентів, яким безумовно потрібен  створений спеціально для їхніх потреб коворкінг-простір. Там  молоді люди зможуть безкоштовно посидіти з друзями, повчитись чи попрацювати за ноутбуком, обговорити власні ідеї та проекти.

Щоб підтримати реалізацію такого студентського проекту “Paragraph” місцеві активісти, члени Фундації регіональних ініціатив, організували цікавий аукціон. Згідно правил, лотом виступає учасник аукціону, а під “вмінням” варто розуміти  будь-що від плетіння бісером до гри на гітарі, — це те, що надаєте взамін викупленого лота.

Взяти участь може будь-хто, той хто хоче допомогти відкриттю коворкінг та пізніше знати-розуміти, що долучився до революційного відкриття безкоштовного місця для роботи, навчання чи проводження вільного часу.

 Зареєструватись можна написавши в приватні повідомлення сторінки чи будь-кого із керівників сторінки.

Для реєстрації необхідно: надіслати фото: повинне бути невідверте та наглядним (людина, яка надсилає повинна бути на фото); написати інформацію про себе, а саме: вік, ім’я та вміння, яке хочете продати для покупця; Ви даєте згоду на участь у аукціоні і берете повну відповідальність за те, які вміння надаєте взамін викупленого лота; поширюєте серед друзів цю ідею.

“Торги” за вміння лота відбуваються під фото в коментарях. Будь-які коментарі, які не відповідають числам будуть видалені. “Стартова ціна” лота-вміння — 30 грн (правило однієї кави). З деталями проведення аукціону можете ознайомитися на офіційній сторінці аукціону.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...