Мед Атлант

Рятувальники масово визволяли прикарпатських водіїв зі снігових заметів

На Косівщині, Рожнятівщині та Долинщині вчора, 2 грудня, посилено працювали рятувальники, визволяючи автівки з полону снігових заметів.

В м. Косів по вул. Черемшини водій на автомобілі “Шкода” не впоралась з керуванням та з’їхала у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби надали допомогу в буксируванні транспортного засобу на проїжджу частину дороги.

В цьому ж населеному пункті рятувальники витягували зі снігу легковик “Фіат” та вантажівку, яка з’їхавши в кювет, заблокувала проїзд по автомобільній дорозі Р-24.

В Рожнятівському районі с. Сваричів ур. Підмонастир водій автомобіля “Мітсубіші Паджеро” не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Рятувальники за допомогою лебідки та пожежного автомобіля відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги.

В Долині у кюветі опинилася автівка “Опель Астра”. Заручником у автомобілі, що заблокувало великою кількістю снігу, стала 53-річна жінка, яка знаходилася на передньому пасажирському місці. Рятувальники звільнили жінку та передали її бригаді швидкої допомоги.

Така ж ситуація виникла і з пасажиркою автомобіля “ВАЗ 2109”. В цьому випадку рятувальники витягували авто зі снігового замету за допомогою буксирувального троса. На щастя, жінка не травмувалася.

На Надвірнянщині внаслідок того, що автомобіль франківця занесло у сніговий замет, постраждала літня жінка. З переломом передпліччя і забоєм шийного відділу хребта пенсіонерку шпиталізували.

Про заметені дороги повідомляли вчора і водії Калуського району, рапортуючи про 4 ДТП на дорозі Калуш-Івано-Франківськ. Зокрема у с. Вістова в кюветі опинилася вантажівка.

Фото: фейсбук-група “Я люблю Калуш”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...