Мед Атлант

Президія зняла з порядку денного 19-ї сесії облради звіт Гончарука

Сьогодні, 4 грудня, в Івано-Франківську відбулось засідання президії обласної ради та день депутата в обласній раді.

На засіданні президії  присутні 21 депутат, вони розглянули і схвалили порядок денний 19 сесії обласної ради сьомого скликання зі змінами та доповненнями, передає МІСТО.

Як повідомив голова обласної ради Олександр Сич, відбудуться два пленарні засідання сесії. Перше відбудеться 8 грудня і під час цього засідання депутати мають розглянути 55 питань, друге пленарне засідання орієнтовно має відбутися 22 грудня. На ньому розглянуть ще 23 питання.

На порядку денному другого пленарного засідання 19-ї сесії облради було питання про звіт голови обласної державної адміністрації  Олега Гончарука щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації за 2017 рік. Однак на президії запропонували зняти його з порядку денного цієї сесії та перенести його на сесію обласної ради, яка відбудеться вже на початку 2018 року. За словами першого заступника голови ІФ ОДА Марії Савки, звіт пропонують перенести у зв’язку з тим, що бюджетний рік ще триває і змістовніше буде звітувати після його завершення.

Депутати підтримали це рішення.

Читайте такожСич: Приємно, що кияни заздрять нашому дитячому журналу «Дзвіночок»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...