Мед Атлант

Студенти франківського вишу матимуть практику у Греції, Туреччині та на Кіпрі

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Івано-Франківського університету права імені короля Данила Галицького проходитимуть практику у Туреччині, Греції та на Кіпрі.

Це стало можливим після підписання угоди про співпрацю між вишем і туроператорами «Calypso» і «Mouzenidis Travel».

В університеті вже відбулася презентація-набір від «Calypso» (Туреччина). Студентам розповіли про умови праці та вимоги до потенційних практикантів. Вакансії: трансфермен, шопінг-екскурсоводи, аніматори, готельні гіди та екскурсоводи.

За словами завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи університету Олени Зварич, днями «Mouzenidis Travel» запросив студентів на робочу практику до Кіпру та Греції. Вакансії ті ж, що і в «Calypso», за виключенням «шопінг-екскурсовода». Однак буде можливість пройти практику як «офісний працівник».

Період стажування в «Mouzenidis Travel» визначили квітень-вересень 2018 року. Закордонна практика дуже важлива саме для таких спеціальностей, адже робота у сфері послуг досить непроста. Міжнародний досвід, професійні зв’язки та перспективи – все це можна отримати після проходження практики в одній із країн світу, – сказала Зварич.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...