Мед Атлант

Як проходив перший дитячий бал на Прикарпатті. ВІДЕОСЮЖЕТ

Вперше на Прикарпатті організували дитячий бал. Прекрасне дійство пройшло в ресторані “Лейбова гора”.

23 учасників балу готувалися до вечора протягом останніх 2,5 місяців: опановували акторську майстерність разом зі школою “Акторко” і навчалися складних танцювальних постановок. Результат навчання діти демонстрували присутнім у залі. До танцювальних виступів учасників підготували хореографи Анна Тарас і Євгеній Холодняк.

Щоб очікування балу не було таким затяжним і виснажливим протягом кількох місяців діти відвідували різноманітні майстер-класи: акторство, танець, дефіле, кулінарія тощо. Учасники також мали нагоду відвідати спортивно-оздоровчий комплекс “Акваторія”.

Загалом атмосфера вечора вражала різноманіттям яскравих дитячих і дорослих суконь, елегантністю чоловіків і маленьких хлопчиків. По завершенню серед гостей вечора обрали володарку найкращої сукні. Конкурс вирішили зробити саме серед дорослих, щоб не образити найменших учасників балу.

Проведення дитячих балів організатори свята, команда журналів “LIKE”, “МІСТО” та їхня засновниця Оксана Мельник, планують зробити щорічною традицією. Наступної зими мають бажання запросити до балу не лише дітей з Івано-Франківська, а й сусідніх міст.

Для діток Франківщини команда “МІСТО” підготувала ще один сюрприз – вихід першого дитячого журналу “МІСТО.KIDS”, на сторінках якого буде також фотозвіт з Першого дитячого балу.

Атмосферу казкового дитячого балу спробували передати у відео.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...