Мед Атлант

Бійця, якого вбив снайпер, привезли на Івано-Франківщину. Похорон завтра

МІСТО писало, що помер боєць з Івано-Франківщини Іван Дубей, якому снайпер влучив у голову. Цими вихідними з чоловіком попрощаються на Прикарпатті.

Станом на 21:45 автомобіль з 200-тим проїжджає м. Бурштин, що у Галицькому районі. Про це МІСТУ повідомили франківські АТОвці, котрі везуть тіло бійця додому. Кажуть, мали б уже бути в рідному селі Івана, що на Коломийщині, але через погодні умови затрималися в дорозі. Втім, сьогодні близько опівночі тіло загиблого привезуть додому. Крім франківських волонтерів забирати Івана Дубея вирушила і матір.

Завтра, 10 грудня, о 12:00 відбудеться прощання з АТОвцем. Інформуємо, що від Меморіального скверу у неділю о 10:30 відправлятиметься автобус до с. Ворона, аби попрощатися з бійцем. Крім того, на похорон вирушить автобус і з Коломиї. Час аналогічний – о 10:30 (від “ірчана” – “Вопак”).

Іван Омелянович Дубей (позивний “Дівіді”) народився 20.01.1988 року у селі Ворона Коломийського району Івано – Франківської області. Навчався у сільській школі, працював у службі охорони та на заробітках. Змалку обожнював футбол, брав участь у змаганнях у складі сільської команди. У нього залишились бабуся, батьки та молодший брат. Ніс службу Іван Дубей в 8-му окремому мотопіхотному батальйоні, який входить до складу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Ще 4 грудня Іван Дубей був у реанімаційному відділенні лікарні у Дніпрі з снайперським поранення голови.

На фото Іван Дубей

…Він був Людиною, і нею він залишиться назавжди. Обожнював він дітей, просто обожнював. Виконував для малих функцію няньки, причому виконував її на совість і не бачив у цьому нічого поганого, він не вважав це суто жіночою справою, терпляче переносячи усі дитячі примхи та не злі знущання над собою.

Обожнював він дітей, просто обожнював. Виконував для малих функцію няньки, причому виконував її на совість і не бачив у цьому нічого поганого, він не вважав це суто жіночою справою, терпляче переносячи усі дитячі примхи та не злі знущання над собою…, – написав товариш бійця Ян Осока у фейсбук, більше за посиланням.

Читайте також: АТОвці звернулися до Президента, ВРУ та прикарпатських депутатів, щоб їх не втягувати у брудні політичні ігрища

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...