Мед Атлант

Перша поразка. Василь Ломаченко достроково переміг кубинця. ВІДЕО

Історичний поєдинок пройшов в Нью-Йорку на Madison Square Garden Theater. Вперше в історії боксу на ринг вийшли дворазові олімпійські чемпіони.

У цьому поєдинку український спортсмен захистив своє звання, бо після шостого раунду кубинець відмовився продовжувати. Бій проходив з перевагою Ломаченка.

Рігондо часто порушував правила і за це один раз був покараний рефері зняттям штрафного балу.

Слід додати, що Рігондо зазнав першої поразки у своїй професійній кар’єрі. Ломаченко здобув 10-ту перемогу на професійному рингу, маючи одну поразку з 11-ти боїв з “нечистим” Салідо.

Вже вп’яте, коли суперники відмовляються продовжувати поєдинки проти українця, а увосьме, коли “Хайтек” перемагає достроково.

Можливо, я розумію прізвище Носмаченко (No-mas-chenko) (сміється). Рігондо – це топ-боксер, він король, але у своїй ваговій категорії. Це не його вага. Це не велика перемога для мене, так як він з іншої ваги. Зараз мені потрібно місяць відпочити, а далі подивимося. Наступний бій – питання до мого промоутера. Салідо? Все чого він мене навчив – це удари нижче пояса, – розповів переможець “Хайтек”.

Всім, хто вірив в мене, і навіть тим, хто не вірив, я можу зараз сказати тільки одне: ПРОБАЧТЕ! Все, що говорили про Василя Ломаченка, дійсно виявилося правдою. Вітаю його з перемогою, – сказав після бою Рігондо.

Статистика ударів

Світлина від Vasyl Lomachenko / Василий Ломаченко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...