Мед Атлант

У Карпатах встановили рекорд масового костюмованого спуску з гори. ФОТО/ВІДЕО

Після офіційного відкриття зимового сезону, на курорті вже працюють 11 гірськолижних витягів з 16, доступно 30% трас.

Понад 300 учасників взяли участь у найбільшому масовому костюмованому спуску новорічних та косплей героїв на лижах та сноубордах з гори на курорті “Буковель” в Івано-Франківській області. Як повідомила в інтерв’ю Zruchno.Travel начальник прес-служби курорту Оксана Островська, для “Буковеля” це є рекорд, хоч і неофіційний.

Було понад триста костюмованих лижників і бордистів. На реєстрацію до Національного реєстру рекордів не подавалися. Але сьогодні було надзвичайно весело, адже після спуску розпочалась розважальна програма з конкурсами та запальними діджеями.”Гори кличуть”, – це не просто фестиваль, це слоган цілого сезону, адже кожен знаходить в горах розвагу до душі, – зазначила Оксана Островська.

У ці дні на курорті проходить фестиваль “Bukovel Open. Гори кличуть!”, присвячений офіційному відкриттю зимового сезону. У програмі майстер-класи на схилах для новачків та любителів, запальні тематичні вечірки в Buka Club, серф вечірка у басейні просто неба Pool Party, супергеройська тусовка Super Hero Party та концерт ONUKA.

За інформацією прес-служби курорту, сьогодні вже працювали 11 гірськолижних витягів з 16. Наявність природного снігу дозволила відкрити вже близько третини лижних трас.

Фото: facebook.com/bukovel, facebook.com/oksana.ostrovska.1

*на правах реклами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...