Мед Атлант

Франківські АТОвці провели турнір і створили команду снайперів. ФОТО

В Івано-Франківську в суботу, 9 грудня, АТОвці провели закритий міні-турнір зі снайпінгу.

Про саму ж подію бійці афішувати не стали. Про це повідомив Юрій Качак у фейсбук. Організатором турніру є Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО. Бійці кажуть, що це лише перший етап і багато організаційних моментів стали на заваді. Проте до української стрілецької спільноти хлопці долучилися. Їх команда хоч невелика, але уже має свою назву – “West Camp “. Зупинятися не збираються. Наступні етапи із стрільби зі снайперської збої попереду.

На даному етапі були організаційні моменти – технічні, юридичні, бюрократичні, та й людський фактор ніхто не відміняв. В решті-решт зібрались на полігоні Національної гвардії і попробували свої сили у високоточці.
Серйозна робота тільки починається. Страшенно радує, що в цій роботі буде на кого спертись, – розповідає автор публікації у мережі.

Адже до снайпінгу приєдналися як Міська асоціації учасників АТО, так й Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО. Серед учасників багато хлопців з бойовим досвідом та знаннями, а серед силовиків є немало фахівців з хорошими навичками.

Нам дуже хочеться, щоб і наші краяни не стояли осторонь цих процесів і долучалися як до стрілецької підготовки, так і до участі в подібних заходах. А те, що їх буде багато – гарантуємо!

Хлопцям за участь – величезний RESPECT, всім причетним – просто RESPECT!, – додав Юрій Качак.

Бійці вдячні командуванню Навчального центру за можливість проведення турніру, а керівництву області та силового блоку за порозуміння з приводу події.

Довідково:

Снайпінг – у вузькому сенсі, вид стрілецького спорту, що відноситься до високоточної стрільби. У широкому сенсі снайпінгом називають всі види стрільби зі снайперської зброї.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...