Мед Атлант

На Прикарпатті водій збив пішохода і втік з місця події

ДТП сталася в с. Вербівці, що на Городенківщині.

Аварію зафіксували вчора, 10 грудня. Близько 19:30 невстановлений автомобіль здійснив наїзд на пішохода. Цю інформацію підтвердили у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області. Кажуть, що водій з місця події втік, а потерпілого залишив без надання невідкладної допомоги. Через 20 хвилин інший водій, проїжджаючи дорогою, помітив чоловіка-пішохода. Він зупинився та викликав швидку медичну допомогу і поліцію. 45-річного потерпілого госпіталізовано в Городенківську ЦРЛ з політравмою і черепно-мозковою травмою (забиття головного мозку). Крім того, множинними переломами ребер та кісток тазу, саден обличчя тощо. Обставини встановлюються.

Водночас працівники поліції звертаються до ймовірних свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди з проханням надати інформацію про її обставини, зокрема про автомобіль, яким було вчинено наїзд на людину. Повідомити правоохоронців про подробиці аварії можна, зателефонувавши в чергову частину Городенківського відділення поліції за номером «102».

2+.jpg

Наразі правоохоронці  розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Водій розшукується правоохоронцями.

Читайте також: Туркмен, котрий підозрюється у вбивстві студентки, категорично проти своєї захисниці. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...