Мед Атлант

В Івано-Франківську ліквідували реабілітаційний центр, де утримували алко- та наркозалежних прикарпатців. ВІДЕО

Днями правоохоронці під час санкціонованого обшуку в житлових будинках в Івано-Франківську виявили близько десяти осіб, яких незаконно утримували в замкнутому приміщенні з корисливих мотивів.

Як повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в області, потерпілими були жителі міста та області. Вказаних осіб, звільнено з місць, де їх незаконно утримувалися та доправлено по місцю проживання.

За інсайдерсою інформацією МІСТА, один з будинків, де «лікувалися» люди був по вул. Целевича. Журналісти МІСТА сьогодні поспілкувалися з працівником колишнього реабілітаційного центру. У приватній розмові чоловік розповів, що тут декілька місяців функціонував “Центр здорової молоді” і там перебувало близько 10 людей. Із «залежними» прикарпатцями тут працювали за програмою  «12 кроків». Також чоловік додав, що сюди реабілітаційний центр переїхав з Тисмениці.  Сьогодні працівники центру складали всі речі та говорили, що знову переїжджають на нове місце, втім куди — не повідомили.

Нагадаємо, що влітку цього року жителі Тисмениці наробили галасу через невдоволення розміщенням таємничого центру з реабілітації наркозалежних поруч їхніх будинків. Тоді люди викликали поліцію і депутатів, намагаючись розібратися, хто ж там «лікує» наркозалежних. З поліцією та чиновниками поговорили і вирішили, що центр має з’їхати з Тисмениці. МІСТО писало, що центр тоді все-таки переїхав, втім куди  було невідомо.

Ймовірно, цей «реабілітаційний центр» є той самий заклад з Тисмениці, який влітку змусили переїхати.

Окрім цього, у коментарі МІСТУ інший чоловік, який представився волонтером центру підтвердив, що тут заклад перебував декілька місяців. До цього часу тут орендували будинок представники іншого реабілітаційного центру.

Також зазначимо, що на цій вулиці активно розповсюджена реклама  центру — мало не на кожному бетонному стовпі була вивіска та контактні номери телефонів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...