Мед Атлант

На Прикарпатті зловмисниця обікрала жінку в аптеці

До Снятинського відділення поліції звернулася 48-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила, що в приміщенні аптеки невідома особа викрала її гаманець.

У ньому знаходилося близько 530 гривень. Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 39-річна мешканка одного із сіл району.

Як з’ясувалося, того дня в потерпілої в аптеці з сумки випав гаманець. Це помітила зловмисниця, яка в той час також перебувала в аптеці. Вона скористалася тим, що за її діями ніхто не спостерігає і поцупила чужу річ та спокійно вийшла з приміщення. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У скоєному лиходійка зізналася, крадене у неї правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті за вчинене кримінальне правопорушення передбачена максимальна відповідальність – позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: В поліції розповіли подробиці діяльності центру, в якому проти волі утримували франківців. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...