Мед Атлант

У Калуші молода жінка вбила свого чоловіка

Калуська місцева  прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому  за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

Встановлено, що в місті Калуш між співжителями виник конфлікт, у результаті якого 24-річна жінка нанесла 31-річному чоловікові удар ножем в область черевної порожнини. Внаслідок цього потерпілий через деякий час помер у приміщенні квартири.

Наразі відомо, що зловмисниця лікарів викликала, але про факт спричинення ножового поранення не повідомляла. Однак, згодом жінка у вчиненому зізналася, — повідомляє прес-служба прокуратури в Івано-Франківській області.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення вказаній особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України, та щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Читайте також: В Івано-Франківську ліквідували реабілітаційний центр, де утримували алко- та наркозалежних прикарпатців. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...