Мед Атлант

В Івано-Франківську стартував форум неформальної освіти

У середу, 13 грудня, в Івано-Франківську відбулася прес-конференція організаторів форуму неформальної освіти “(не)Форма: Навчальний простір. Спільноти, що навчаються. Міста, що навчаються”.

В рамках форуму відбудеться чимало дискусій у професійному колі — учасники та учасниці шукатимуть приклади та моlелі для експериментального навчання та обмінюватимуться трендами у неформальній освіті.

Завдання, яке ми бачимо, —це синхронізація формальної та неформальної освіти. Ми живемо в такий час, щоб оперативно модернізувати освіту та бути конкурентоздатними у світі, — відзначив директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Кімакович.

Окрім цього, експерти говоритимуть про те, як навчальні простори зробити такими, щоб вони спонукали пізнавати щось нове.

На думку співкоординатора форуму Наталі Трамбовецької, Івано-Франківськ — це місто з успішним розвитком навчального процесу у різних векторах.

Загалом, участь у форумі візьмуть близько 50 професіоналів, експертів та практиків зі сфери неформальної та експериментальної освіти з різних міст та сіл України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...