Мед Атлант

Актор з Івано-Франківська зіграє головну роль у фільмі за сценарієм Сергія Притули

Актор Івано-Франківського обласного драматичного театру імені Івана Франка Роман Луцький отримав головну роль у романтичній комедії.

Не так давно Роман виконав роль богатиря Олешко в першому українському фентезі «Сторожова застава». Наступний його проект — романтична комедія «Секс і нічого особистого».

Це проект компанії Star Media і створюється за підтримки Держкіно (переміг в десятому конкурсі кінопроектів агентства і отримає фінансування в розмірі 13 млн грн), адаптація канадського формату My Awkward Sexual Adventure. В написанні сценарію брав безпосередню участь Сергій Притула. Продюсерами картини будуть Влад Ряшин та Юрій Мінзянов, режисер — Ольга Ряшина, знімати планують у Львові та Празі, — йдеться на сайті Медіаняня.

Прем’єра фільму «Секс і нічого особистого» запланована на 14 лютого 2019 року.

Нагадаємо, не так давно в Івано-Франківську відбувся кастинг акторів на ролі у нових українських фільмах — відома кастинг-директорка Алла Самойленко шукала тут акторів для ліричної комедії “Секс і нічого особистого”.

Фільм апробований впродовж кількох років, пройшов експертну комісію. Це блискучий матеріал, з добре написаними діалогами. На мій погляд, це стовідсотково кіно-театральний хіт, який в потенціалі може зібрати дуже велику аудиторію, — зазначила Алла Самойленко.

Головне фото – cultprostir.ua

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...