Мед Атлант

Бюджет 2018: кому і скільки

Під час обговорення бюджету депутати попросили збільшити кошти на парципаторне бюджетування та ОСББ. Втім, міський голова Руслан Марцінків зазначив, що це неможливо. Графа у бюджеті з коштами на ДНЗ №18 у бюджеті міста теж не з’явилась.

На реалізацію міських програм у бюджеті передбачено 131,3 млн грн. Також у бюджеті прописали, що комунальні підприємства будуть виконувати роботи з ремонту житлового фонду, зокрема утеплення стінових панелей, за умови співфінансування з міського бюджету на 80%.

Цікаво, що в проекті бюджету здорожчало будівництво мосту через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язкив районі вулиць Хіміків – Надрічна. У колонках «загальний обсяг фінансування будівництва» і «всього видатків на завершення будівництва об’єкту на майбутні роки» чомусь позначено вже 212 мільйонів, в той час, як за результатами тендеру, міст коштує 120 мільйонів гривень.

Розпорядники коштів міського бюджету всі закупівлі від 50 тис. грн, як і цього року, повинні проводити через систему ProZorro.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...