Мед Атлант

На Прикарпатті зловмисник прийшов до товариша і викрав телефон

До Городенківського відділення поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його будинку невідома особа викрала мобільний телефон марки «Nokia».

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний знайомий потерпілого, який раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалось, зловмисник напередодні прийшов у гості до товариша. Після застілля із розпиттям алкогольних напоїв гість непомітно для господаря взяв телефон і пішов з ним додому. Власник, виявивши крадіжку, повідомив у поліцію. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що крадений мобільний пристрій він продав, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також: У центрі Франківська з магазину викрали 30 iPhone. Відео з камер спостережень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...