Мед Атлант

Святковий концерт “Розколяда” обійдеться франківцям в 31 тисячу гривень

Днями Департамент культури Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги щодо надання послуг з організації культурного заходу.

Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Наразі Департамент культури очікує пропозицій від підрядників, які змогли б надати деякі послуги для «Організації та проведення святкового дійства «Розколяда». У тендерній документацій йдеться, що очікувана вартість за вказані послуги — 31 490 гривень. За ці кошти підрядник повинен забезпечити все необхідне технічне обладнання для проведення свята.

Додамо, що у вартість закупівлі входить друк трьох сотень афіш формату А2 і транспортні послуги (переможець тендеру зобов’язується надати автобус, пасажиромісткістю не менше 40 осіб для перевезення колективів, сценічних костюмів та музичних інструментів).

Подати свої пропозиції має право той, хто зможе виконати усі технічні вимоги та надати послуги у повному обсязі. А згідно тендерної документації, вимог не мало — для організації свята підряднику потрібно буде поставити сцену, забезпечити її підігрів, встановити необхідне звукотехнічне, світлотехнічне обладнання.

Зазначимо, що «Розколяда» відбудеться 21 січня 2018 року на Вічевому майдані.

Читайте також: Українці почали скуповуватися до новорічного столу. Що буде з цінами на продукти перед святами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...