Мед Атлант

На прийом у калуську поліклініку можна буде записатись онлайн

З грудня у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги в тестовому режимі запустили онлайн-запис на прийом до лікарів. Для того, щоб система працювала без збоїв, у суботу, 16 грудня, тут встановлять новий сервер за 150 тис. гривень та змонтують мережу.

Про це повідомив головний лікар міського центру Михайло Гаврилишин, інформують “Вікна”.

Записатися на прийом до лікаря первинної ланки чи вузького спеціаліста можна буде з дому через офіційний сайт закладу kmp.if.ua. Таким чином, пацієнт матиме конкретну дату і час прийому і це дозволить уникнути черг. Щодо запису на аналізи, то, як зазначив Михайло Гаврилишин, його запроваджувати не будуть, тут і далі буде «жива» черга. Насамперед, через те, що аналізи беруть швидко. А от на рентген можна буде записатися.

Таким чином, вважає головний лікар, вдасться розвантажити прийом на початку дня та розподілити пацієнтів більш рівномірно: до обіду у поліклініці, як правило черги, а під кінець робочого дня – відвідувачів обмаль. Щоб виправити ситуацію, заклад продовжить роботу до 20.00, а на планові огляди записуватимуть на години після 16.00.

Окрім онлайн-запису, буде збережено і запис на прийом до лікаря реєстратуру.

З 1 січня міська поліклініка Калуша працюватиме до 20.00.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...