Мед Атлант

Скільки “заробляють” компанії депутатів Івано-Франківської міської ради у ProZorro

«Центр громадського моніторингу та досліджень» дослідив компанії та структури, до яких мають відношення народні обранці та чиновники Івано-Франківської міської ради і з’ясував скільки ж вони “заробляють” через систему ProZorro.

Про це повідомляє “Центр громадського моніторингу та досліджень”.

ТОВ “БК Структура” займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень і  належить 35 річному депутату Івано-Франківської міської ради – Степану Руднянину. За 2017 рік компанія тричі брала участь у відкритих торгах, підписала один договір за переговорною процедурою та уклала 14 угод за процедурою звітування. Загальна сума укладених договорів – 88 582 218, 09 грн. Найбільше замовлень в ТОВ “БК Структура”  від ДВНЗ «Прикарпатський Національний Університет Імені Василя Стефаника» (7 договорів), обласної стоматологічної поліклініка Івано-Франківська ( 5 договорів) та департаменту ЖКГ містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (4 договори). Для Івано-Франківської ОДА компанія депутата здійснювала заміну вікон у трьох навчальних закладах та ремонтувала церкву Святого Михаїла у Івано-Франківську.

ТзОВ “Карпаттеплосервіс” займається постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.  Компанія належить Августімову Володимиру Віталійовичу (50 %) та Турчанінову Юрію Миколайовичу (50%), а підписантом у ТзОВ “Карпаттеплосервіс” є депутат Івано-Франківської міської ради – Магас Стефан Дмитрович.  Компанія протягом 2017 року підписала дві угоди за переговорною процедурою, одна із яких за нагальною потребою.  Серед замовників у ТзОВ “Карпаттеплосервіс” Підпечерівський дошкільний навчальний заклад “Колосок” та відділ освіти Тисменицької районної державної адміністрації. Загалом, у 2017 році через систему ProZorro компанія отримала замовлень на 1 060 722,46 грн.

ТзОВ “Місто-НВ”, яке займає третє місце у нашому рейтингу, належить депутату Івано-Франківської міської ради Петру Гавришу (50%) та Ользі Онуфріїв, дружині депутата – Романа Онуфріїва.

Роман Онуфріїв, в свою чергу, займає посаду директора у ТзОВ “Місто-НВ”.

За 2017 рік компанія украла 5 договорів за переговорноюпроцедурою та 17 угод за процедурою звітування. Найбільше замовлень у ТзОВ «Місто-НВ» від департаменту культури Івано-Франківської міської ради (15 угод), для якого фірма надавали видавниці послуги. А сума укладених угод за 2017 рік складає 947 700 грн.

Наступною структурою, яка добре заробила в системі ProZorro у 2017 році став департамент ЖКГ та благоустрою Івано-Франківської міської ради. Так, департамент уклав три договори за процедурою звітування з КП “Муніципальна дорожня компанія” Івано-Франківської міської ради. Комунальне підприємство замовило у департаменту “технічний нагляд за утриманням та прибиранням вулиць, парків та скверів” (1 угода)  та “технагляд за поточним ремонтом доріг прощ, міжбудинкових проїздів” (2 угоди).  Також департамент уклав 1 договір з КП “Центр розвитку міста та рекреації” на “здійснення функції технагляду за утриманням та ремонтом парків, озер та рекреаційних зон”. Так, департамент ЖКГ та благоустрою Івано-Франківської міської ради за поточний рік отримав замовлень на 432 278 грн. Директором департаменту є Смушак Михайло Володимирович.

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради також уклав два договори за процедурою звітності з самим собою на “поставку пари, гарячої води та пов’язаної продукції”. Сума цих угод складає 144 900 грн. Директором департаменту є Смаль Ігор Вікторович.

ТОВ “ЮТІМ”, яка займається діяльністю у сфері проводового електрозв’язку, належить Тарасу Гурику (10%), Людмилі Федорук (39%) та депутату Івано-Франківської міської ради – Олександрі Федорук (51%).

У 2017 році компанія уклала 6 договорів за процедурою звітування на загальну суму 105 500 грн. Серед замовників інтернет -послуг у ТОВ “Ютім” і Прокуратура Івано-Франківської області, і Івано-Франківський підрозділ НДЕКЦ  МВС України.

ТОВ “ОМК ІНВЕСТ”, яке займається виробництво готової їжі та страв, належить депутату Івано-Франківської міської ради – Миколі Ковальчуку. Компанія депутата уклала один договір з філією “УМГ” ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ” ПАТ “Укртрансгаз” на поставку макаронних виробів. Сума укладеного договору – 24 301,05 грн.

ТОВ “Велдотерм-Україна” належить німецькій компанії Weldothem GMBH (51%),  Володимиру Гладію (8,3%) , Оксані Гладій (8%),  Дмитру Дайкін (24,5%) та Андрію Савчуку(8%). Останній є чоловік депутата Івано-Франківської міської ради – Оксани Савчук. Компанія впродовж 2017 року уклала 5 договорів за процедурою звітування з ДП “Калуська Теплоелектроцентраль-Нова” на постачання підшипників. Сума укладених договорів становить 19 512, 22 грн.

ТОВ “ЙОЛО Корпорейшин” належить Лесі Ікалюк (50%) та, вже відомій, Олександрі Федорук (50%) – депутату Івано-Франківської міської ради. З застосуванням системи ProZorroкомпанія підписала лише один договір за процедурою звітування. Послуги щодо перекладу інформаційного супроводу лекторів у ТОВ “ЙОЛО Корпорейшин” замовив ВНЗ «Прикарпатський Національний Університет ім. Василя Стефаника» за 7 451,64 грн.

Компанії та структури, до яких мають відношення народні обранці та чиновники Івано-Франківської міської ради за 2017 рік уклали договорів в системі ProZorro на 91 636 583,46 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...