Мед Атлант

В Івано-Франківську затвердили новий порядок розміщення тимчасових споруд

Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності визначає на території м. Івано-Франківська правила та процедуру розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Про це йдеться у рішенні міської ради від 15 грудня.

Дія Порядку не поширюється на тимчасові торгові споруди, що розміщуються на землях дорожнього господарства, у тому числі, у межах смуги відведення, уздовж автомобільних доріг загального користування.

Затвердження Порядку створить більш сприятливе середовище для ведення підприємницької діяльності. Відтак, згідно документу, в межах І торгової зони забороняється: встановлення поруч ТС будь-якого торгового обладнання (холодильної вітрини, низькотемпературного прилавку тощо); використання носіїв реклами для опорядження фасадів тимчасової споруди. За межами І торгової зони, суб’єкт господарської діяльності, у випадку здійснення ним роздрібної торгівлі продовольчими товарами, має право на встановлення поруч ТС тільки холодильних вітрин. Також забороняється і самовільне розміщення тимчасових споруд.

Підставою для розміщення ТС є паспорт прив’язки ТС та Договір — ознайомитися з документами можна за посиланням.

Читайте також: Місцева прокуратура виявила порушення у закупівлі палива для облдержадміністрації

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...