Мед Атлант

Франківські батьки називають своїх дітей незвичними іменами

Батьки, бажаючи виділити свою дитину поміж інших, придумують їм найнезвичніші імена. Інколи вони бувають просто абсурдними. Наприклад в Україні, вже зареєстровано ім’я Комп’ютер, Айфон, Принцеса, Абрикос.  Також часто можна зустріти імена відомих акторів чи героїв фільмів, що напевно зумовлено фанатизмом батьків, щодо цих відомих персонажів.

В Івано-Франківську теж можна зустріти багато оригінальних найменувань. Про наші місцеві екзотичні імена, повідомила заступниця начальника місцевого відділення державної реєстрації – Наталія Козубаш.

Цього року зареєстровані такі незвичні імена для хлопчиків, як: Джисур, Рожден, Аран, Тівер, Вогнедар, Сонцедар, Володар. Серед дівчат запам’яталися такі, як: Моніка, Домініка, Мірра, Сільвія, Теона, Магдалена.

Такі імена часто дають дітям у тих сім’ях, де батько чи мати – іноземці. Але є і корінні українські сім’ї, котрим захотілося трішки екзотики. Також цього року дуже популярним було давати імена, котрі вважаються давньослов’янськими. Це такі, як Варвара, Євдокія, Гордій, Демян, повідомляє видання Франик.  Зазначимо, що найпопулярнішими іменами цього року — Олександр і Анна.

Ще серед більш консервативних імен, часто можна було зустріти Матвіїв, Марків, Андріїв, Анастасій, Веронік, Софій. Проте є один нюанс, який можливо не сподобається батькам, але може стати спасінням для їхніх дітей.

У випадку, якщо дитина буде не дуже задоволена своїм іменем, то вона може його змінити після досягнення 14- ти років. Процедура досить швидка і нескладна. Залишиться лише тактично повідомити про це, своїх сміливих батьків.

До теми: Якими іменами найчастіше називають своїх дітей франківці? Статистика

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...