Мед Атлант

У Калуші уже не вперше обстріляли квартиру сина підприємця і депутата

У ніч з 15 на 16 грудня обстріляли квартиру у будинку, що в м. Калуш.

Стріляли невідомі по вікнах квартири, що на другому поверсі. Цей факт підтвердив журналістам МІСТА Василь Маківничук, начальник Калуського відділу поліції. Нам вдалося з`ясувати, що квартира належить сину підприємця і депутата міської ради Ігоря Хемича – Віталію Хемичу. У квартирі нікого не було. Тому, на щастя, потерпілих немає. З чого стріляли зловмисники і скільки разів – має показати експертиза. Версію щодо пограбування правоохоронці не розглядають.

Наразі правоохоронцями порушена справа за ст. 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна). Зловмисників розшукуємо. Проводяться експертизи. Тривають слідчі дії, – каже Василь Маківничук.

Нагадаємо, у січні цього року в Калуші горів автомобіль, який належить сім’ї Ігоря Хемича – калуського підприємця і депутата міської ради. Автівка “Mazda 3” була придбана у салоні напередодні підпалу. Належить вона сину калуського підприємця Віталію Хемичу. До слова, вторік невідомі спалили автомобіль пана Ігоря, який припаркований був біля відділу поліції у Калуші. Крім того, ще раніше зафіксовано інцидент з шумовою гранатою та обстрілюванням вікон квартири цієї сім`ї.

Читайте також: На Прикарпатті жінка нанесла смертельне ножове поранення 25-річному чоловіку

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...