Мед Атлант

Подарунки і добрі справи. Як укропівці відзначають День святого Миколая

День святого Миколая – особливе свято. Звісно, найбільше його чекає малеча. Адже святий приходить до кожного малюка із подарунками. Усім чемним діткам Миколай приносить винагороду за добрі вчинки і сумлінне навчання. Тому жоден малюк у цей день не повинен сумувати. Про це потурбувались укропівці. Напередодні 19 грудня та у саме свято вони відвідали різноманітні сиротинці і школи, організовували цікаві події та свята, а також провели благодійні акції.

Так, в рамках проекту “Місяць милосердя” до дня святого Миколая, який проводиться за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка, громадська організація “Спільними Зусиллями” організувала для дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації майстер-клас із розпису дерев’яної іграшки.

Наш проект стартував ще у листопаді. Ми мали десятки різноманітних розважальних, культурних, спортивних заходів, в яких взяли участь півтисячі франківських малюків із соціально незахищених категорій та дітей учасників АТО, – розповів укропівець Віталій Мерінов.

Світлана Оришко протягом двох днів організовує акцію на підтримку онкохворої патрульної Мар’яни Гавриляк.

Я спекла торт, який давала людям, що жертвували кошти. Напередодні свят кожен мав би зробити щось корисне, тепле та приємне. Адже, допомагаючи іншим, ми робимо по-християнськи. Мар’яні потрібно ще 80 тисяч гривень. І я вірю, що їх зберемо, – сказала укропівка.

Депутат міської ради від партії «УКРОП» Дмитро Чміль завітав до рідного села Дубовиця, що на Калущині. Він привітав зі святом місцевих школярів і подарував їм солодощі.

Школа у Дубовиці невеличка, тут навчається два десятки дітей. І я тішуся, що заклад не кинули напризволяще. Завдяки Вікторові Шевченку, цьогоріч ми відновили фасад та перекрили школу. А у 2018, який стане роком місцевих доріг, плануємо взятись за відновлення шляхів, – сказав Дмитро Чміль.

Укропівець Володимир Олійник організував традиційні святкування у мікрорайоні Княгинин. Місцеві дітлахи співали, танцювали довкола ялинки. І звісно, не обійшлось без святого Миколая та щедрих подарунків.

На правах реклами. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...