Мед Атлант

У Франківську соратнику Євгена Коновальця відкрили пам’ятник. ФОТО

В Івано-Франківську відкрили пам’ятник соратнику Євгена Коновальця Андрію Мельнику. Постамент українському патріоту встановили на розі вулиць Мельника-Сахарова.

На урочисте відкриття завітали ветерани УПА та Дивізії Галичина, а також Почесний громадянин Михайло Мулик, про це повідомила прес-служба виконавчого комітету.

Міський голова Руслан Марцінків назвав цю подію знаковою для міста, адже пам’ятника голові проводу українських націоналістів немає в жодному обласному центрі.

Саме наше місто показує приклад пам’яті про наших справжніх героїв. Івано-Франківськ є патріотичною та християнською столицею України. Цей пам’ятник, так як і постамент Шухевичу, закликає нас боротись за нашу державу, за її волю. Вклоняюся перед людьми, які прийшли сьогодні на відкриття – Почесний громадянин Михайло Мулик, ветерани УПА та Дивізії Галичина. Тільки коли ми об’єднані, можемо перевернути світ. Полковник Мельник вчить нас важливої речі – необхідно зробити націю єдиною перед загрозою московської навали. Нація і держава вище партійних ідей, армія та військо є найважливішими, – наголосив Руслан Марцінків.

Читайте також: Мер Франківська боїться, щоб нові пам’ятники з бронзи і ялинки в середмісті не покрали і не понищили

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...